Loading... Loading...

bedrijf

jummel

design social impact

jummel is een kersvers productontwerpbureau dat zich bezig houdt met duurzame en sociale innovatie. jummel wil: ‘de afstand van de arbeidsmarkt tot de mens verkleinen‘. Dit willen we doen door vanuit de beperkingen kwaliteiten van een doelgroep een hoogwaardig product te ontwikkelen.

Hiermee richten we ons vooral tot sociale instellingen zoals, dagbestedingen, sociale werkplaatsen en bedrijven die investeren in mensen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Winst is hierbij geen doel maar een middel. Daarvoor zoeken wij mensen, bedrijven en instellingen die met ons samen willen werken om de arbeidsmarkt dichter bij de mens te brengen.

Wij ontwerpen hoogwaardige producten met een hoogstaand design. Dit doen we zowel in eigen beheer als voor opdrachtgevers. Wij ondersteunen bedrijven en instanties die investeren in mens en milieu, in de ontwikkeling van nieuwe producten. Maar helpen ook met het optimaliseren van reeds bestaande producten of collecties.

Oprichter

Jan-Maarten Lubberts

industrieel product ontwerper / sociaal ondernemer

Een geboren en getogen Emmenaar. Is in juli 2017 afgestudeerd als industrieel product ontwerper aan hogeschool Windesheim. Studeerde daarnaast product design aan hogeschool voor de kunsten Artez. En besloot na zijn studie zijn talent en passie voor product vormgeving te combineren met zijn visie om een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren doormiddel van design.

Partners